Werken bij Keen

Wij zijn een hechte groep, die passie heeft voor het ontwerpen van ervaringen met design en technologie
 
 

Over werken bij Keen Design

Keen Design is één van de weinige bureaus in Nederland die zich focust op user experience design en interactieontwerp. Wij zijn daarmee design nerds.

Wat kun je aantreffen als je bij Keen Design komt werken? Variatie. Ons werk gebeurt in een mix van projecten (groot en klein) in een team, maar ook wel eens voor langere tijd in een multidisciplinair team van en bij een klant.

Die variatie vinden wij leuk. Jij ook?

Wij staan er altijd voor open om nieuwe mensen te leren kennen. Denk je dat je een goeie bijdrage kunt leveren aan ons team? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar contact@keendesign.nl.


 

Interactie Ontwerper

Je schakelt Keen Design in als je met een complex vraagstuk zit en je volwassen ontwerpers nodig hebt die voor jou de klus gaan klaren. De denkende doeners, de mensen die in projecten hebben gewerkt voor heel belastingbetalend Nederland. Projecten waarin klanten naar de beurs gaan en daarbij digitale ondersteuning nodig hebben. Projecten waarin het vlaggenschip van je softwarebedrijf moet worden herontworpen. Projecten waarin het ontwerp een direct uitvloeisel is van je business case.

NL
|DE